Jun 11, 2007, 7:55 PM

* * * 

  Poetry
785 0 4
Пред твоя смях китарата грубее,
с опънатите струни, иронично.
Цигулката с извивките бледнее
и не издава нищо хармонично.
А слънцето е доскучало жълто
и пролетта е все една и съща,
денят започва и си тръва свъсен,
и никой с топлина не ме прегръща.

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??