11.05.2004 г., 20:12 ч.

* * * 

  Поезия
1281 0 0
Без теб умира вечерта
Сега я няма обичта
И в леглото съм сама
Пак във нощната тъма

Мечтата ми сега живее
Любовта отново пее
Сред звездите съм в нощта
Сред спомените в паметта

Сега те няма теб до мен
Но любовта ми пак е в плен
За тебе сънищата ще копнеят
За теб мечтите ще живеят

© Лейди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??