May 11, 2004, 8:12 PM

* * * 

  Poetry
1283 0 0
Без теб умира вечерта
Сега я няма обичта
И в леглото съм сама
Пак във нощната тъма

Мечтата ми сега живее
Любовта отново пее
Сред звездите съм в нощта
Сред спомените в паметта

Сега те няма теб до мен
Но любовта ми пак е в плен
За тебе сънищата ще копнеят
За теб мечтите ще живеят

© Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??