18.02.2005 г., 21:22 ч.  

* * * 

  Поезия
958 0 0

часовника трака твърде бавно

очите ми са пълни със сълзи

гледаш ме хладно и омразно

искам завинаги да завали

 

 

със мрака идва болка и тъга

и вярата си силна ще разбия

готов съм да платя и таз цена

само пак смисъл в нещо да открия

 

 

изгубени са всички, изгубен съм и аз

залъгвам се, че нещо мога да направя

а времето безмилостно изтича час по час

да можех просто всичко да забравя

 

 

не става, никога не става както искам

надигам се отново за да падна пак

премислям всичко - само се подтискам

и съжалявам се като поредния глупак

 

 

часовника отново злобно цъка

опитва се да ме сломи със страх

очите си затварям с много мъка

заспивам - скривам се от всички тях

 

27.03.2004

© Никола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??