27.05.2004 г., 14:58 ч.

* * * 

  Поезия
1135 0 0
От сладките ти устни искам още,
докосващете пръсти  голите гърди.
Искрените стонове на двама души,
изгарящо сега от спомена боли.

Изплаших се и тръгнах без да се сбогувам
в ранна утрин,тихо бягайки от теб
Заключих портата за всички чувства,
сега се моля ти да си крадец!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??