May 27, 2004, 2:58 PM

* * * 

  Poetry
1144 0 0
От сладките ти устни искам още,
докосващете пръсти  голите гърди.
Искрените стонове на двама души,
изгарящо сега от спомена боли.

Изплаших се и тръгнах без да се сбогувам
в ранна утрин,тихо бягайки от теб
Заключих портата за всички чувства,
сега се моля ти да си крадец!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??