9.04.2023 г., 10:43 ч.  

🌺🌿🌸 

  Поезия
197 1 0

🌸🌿🌺

 

Обичам да те гледам, 

мое малко цвете... 

 

Как сутрин разтваряш очите си блажено,

като розови листенца,

готови да поздравят светлината.

Как устните ти цъфват в най-сияйната усмивка, жадувайки да целунат слънцето.

Как извиваш изящната си шия, 

за да обърнеш своята корона към небето.

Как протягаш ръцете си като крехки филизи, чакайки да прегърнат деня.

Как повдигаш снагата си бяла,

Разпръсквайки аромата си на света.

 

Мой цвят, мой дъх.

Мое прекрасно цвете 🌺.

 

© Елена Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??