23.04.2005 г., 1:25 ч.

* * * 

  Поезия
731 0 0
Любовта е сила, любовта е стихия
и аз от нея не мисля да се крия,
мисля да я взема аз в нощта
и да се слея с вечноста!

Да се слея и да полудея...
да я пазя и живея,
да я галя и копнея...
и вечно да съм аз сьс нея,
само с нея!

Да не я пусна аз да отлети,
да не я убия с моите льжи
да не позволя дори на стихия,
да ме кара да я крия!

Защо да криеш нещо тьй прекрасно?
Може би на теб не ти е ясно?
Че когато я имаш ти...
се сбьдват твоите мечти!

Не позволявай на любовта да отлети,
не сьжалявай за отминалите дни,
а живей сьс любовта си ти
живей...и се бори!

Бори се да я имаш ти,
защото без нея...знай, боли!
Болка, с която ти не ще се справиш
и с която щастието ще забравиш!

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??