19.11.2011 г., 17:21 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
480 0 2

*    *    *

 

Капчицици от огън,

пламъци вода,

песъчинки вечност

в майката Земя.

 

Мойта длан и твойта –

стиснати крила.

Вечерна разходка.

Мирис на смола.

 

Моят дъх и твоят -

слети във едно.

Ябълка и мента.

Сребърно стъкло.

 

Виждам тишината.

Чувствам свобода.

Вкусвам топлината

в сладката сълза.

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??