* * *
Капчицици от огън,
пламъци вода,
песъчинки вечност
в майката Земя.
Мойта длан и твойта –
стиснати крила.
Вечерна разходка.
Мирис на смола.
Моят дъх и твоят -
слети във едно.
Ябълка и мента.
Сребърно стъкло.
Виждам тишината.
Чувствам свобода.
Вкусвам топлината
в сладката сълза.
© Маргарита Дянкова All rights reserved.