11.08.2006 г., 13:13 ч.

* * * 

  Поезия
1148 0 2
Ако те помоля
 да се върнеш...
 
Ще го направиш ли?
 
Ако искаш ...
Сърцето си
давам - ето вземи...

 Подарявам...

Като за първи път
 без да го пазя.
 За първи...
 И гордостта си
 ще погазя.

 Плащам с тях
за твоите устни.
 За очите ти
- плащам

А душата си
 полагам
в твоите ръце.

 Да я пазиш ...

 Има нещо
 в усмивката,
 и смеха ти,
 което ме кара
да изтръпвам.
 Винаги.Когато
 сме заедно

 В очите ти
 игриво пъстри
 любовта се
отразява ...
Като въздишка ...

 Остани в
 сърцето ми!

 Моля те...
 Имаш всичко мое ...
 За да не свършва
 тази любов"

 Остани!
 Не си отивай ...

Обичам те!

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??