7.10.2004 г., 20:05 ч.

* * * 

  Поезия
861 0 0

 

Можеш ли да откриеш

ръцете на вятъра?

Усещаш ли целувката

на слънцето?

А чуваш ли,

какво говорят птиците?

О,тогава здравей приятелю!

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??