Да ме нараняваш се превърна в мое ежедневие.
Засипваш ме с обидите си и изтриваш
красотата, която в моите мечти се сливаше
с реалното, сред което дните ни се нижеха.
Ограбваш ме бавно, със гняв и със стръв
Обкичваш ме със страшни епитети.
А аз просто обичах, но не успях любов
във тебе да запаля и да споделя, онова
което мен отвътре ме изгаря.
© Светлана Димитрова Всички права запазени