29.05.2004 г., 0:35 ч.

* * * 

  Поезия
1347 0 0
Късен следобед , нали?
Бирите в хладилника треперят
От колко време не съм бил сам
Сега се чувствам неопределено
Страхотна тишина
Току от жегата изпука нещо
Невероятна празнота пиян да дремеш в понеделник
Момичета                                         Жени               
Една от тях да дойде и да ме целуне…     Съдби
Плетът венци в края на игрите си малоумни
Цигарения дим вае ангелски крила във въздуха
Балончета от бирата ме носят към отвъдното
Погледи
Очи в очи а сякаш локва срещу локва си хвърляме  по една
Отразена улична лампа в Тъмното 

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??