4.06.2004 г., 1:00 ч.

* * * 

  Поезия
1340 0 0
Когато през годините една луна от чиста кръв пропусна да изгрее
плаках безутешно скрит в корона на отсечена череша
мачках сухи буци пръст и през мен вървеше
сляпото сияние на мъртвите планети
Нарочно се порязах …Ау …ИзАУка нещо отдалече

Целунах първата бреза и в ръката ми се появи
шепа руса коса и няколко маслини сини
Наум си казах ТрАлААла грабнах шапката от заек с козирка
И се върнах
Като вълк с кървава муцуна
Тичах по керемиди
прескачах капани … Пищях
Дете ми се усмихна някак криво и от тогава…
От тогава до сега

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??