2.09.2005 г., 22:25 ч.

* * * 

  Поезия
1271 0 6
Преваля ден
     от грешни стъпки разнебитен,
лилава нощ в косата ти се вплита,
а хълм след хълм
    към долината слитат,
умора свличат в сухото корито...
Опитомени са бодежите отляво.
А пясъкът полека се отсява
в часовника-прозрение до бяло:
снегът дървото ще прекърши
                                  цялото...

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??