Имам нужда да заплача -
за себе си, за хората, за всичко!
Пречистващо, отмарящо
да си поплача.
За времето, което тъй препуска;
за детството на моето дете,
което намалява с всеки ден;
за миговете весели и тъжни;
за неизвестното в живота си
ще плача,
за хиляди пропуснати неща.
Добре, че още мога да заплача...
© Екатерина Спасова Всички права запазени