29 апр. 2008 г., 21:13

* * * 

  Поэзия
559 0 7

Имам нужда да заплача -

за себе си, за хората, за всичко!

Пречистващо, отмарящо

да си поплача.

За времето, което тъй препуска;

за детството на моето дете,

което намалява с всеки ден;

за миговете весели и тъжни;

за неизвестното в живота си

                                 ще плача,

за хиляди пропуснати неща.

 

Добре, че още мога да заплача...

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??