27.01.2008 г., 12:34 ч.

0000000 

  Поезия » Друга
732 0 2
Все някога ще прочетеш красиви думи,
ще паднат във душата ти
като красиви, но бездушни камъни
и ще усетиш,
че е истина
единствено това, което плачеш...
И след това...
Ще ми разкажеш и за "след това"
и ще ме видиш
как повдигам вежда
изпод къскета на спокойствие,
което някак си
крада от някого,
за да ти дам...
И след това...
Ще ми разкажеш и за "след това"...

© Диана Маринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??