7.10.2008 г., 15:23 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
475 0 1
Зъзне кацнала
на безлистните клони
есенна луна.

+  +  +

Босоного хлапе
разплисква облаци
в крайпътната локва.

+  +  +

За влагата в очите ти
няма нужда от
проект по САПАРТ.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??