2.11.2008 г., 0:36 ч.

01.11. - Поклон на будителите! 

  Поезия » Философска
738 0 5

Будител на дух, будител на вяра,

будител със стих,сърце да изгаря,

будител на слава, четмо и писмо,

будител с култура,танц и хоро ,

да будиш стремеж и нова надежда,

и правда по честен път да извежда!

Да имаш ярко сърце за своя народ,

живот да градиш , за бъдното зов,

да даваш криле,без дъх и с умора,

за идното утре,за  бъдещи хора!

 

P.S. - По-добре късно, отколкото никога! Честит празник!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??