11.12.2018 г., 8:41 ч.

... 

  Поезия » Философска
185 0 0

Шарения е този свят -

заглавичква те до прехласнатост.

Стремглаво летиш на килимчето,

ненадейно се сгромолясва.

 

Панаир без работно време -

по първи петли, по здрачаване.

Ту дава, ту ти отнема

близалката с вкус на бадеми.

 

И ти си дете неуко -

споделените в книги съвети

не могат да те предпазят –

звучат като диня на кухо.

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??