3.04.2014 г., 21:46 ч.

03.04.2014 

  Поезия » Друга
582 0 0

Къде са цветята, защо саксията е празна?
Защо е само гола пръст?
Или някаква материя заразна,
оформила е в нея нечий кръст?...

Какво е кръстът, спасение или е знак за смърт?
За мене вече отговорът е напълно ясен...
От боговете милост няма.. .
Единствено смъртта остава, но страхът...

Преодолей страха и си свободна!
Не мога, тук ме чакат моите деца...
Душа ще си остана аз поробена...
Не, не душа, а сянка на една душа...


© Анита Йончева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??