21.10.2010 г., 17:51 ч.

* * * 

  Поезия » Хумористична
383 0 0

Песен и танц

 

Спри да ме владееш, 

спри с мен да пееш, 

спри да ме влудяваш и краката ми да подкосяваш!

Спри, защото няма да издържа

и ще избухна в страстния ритъм на танца! 

Тогава ти се дръж като истински мъж!

 

Радвай се, че си с мене

и не си моето бреме, 

смей се в екстаз, 

наслади се на моето красиво аз!

 

Припев: У-у-у, 

ще пеем като за последно,

ще  танцуваме, все едно нищо не е редно!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??