9.12.2006 г., 11:54 ч.

05.07.2003 

  Поезия
591 0 4
В онази нощ,
в която ме целуна
за първи път,
целият ми свят се
преобърна,
целият ми свят
се завъртя
и тръгна
по посока на
часовниковата стрелка,
(а иначе вървеше
наобратно).
Целувам те
и ти благодаря!

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??