13.02.2013 г., 21:00 ч.

**** 

  Поезия
345 0 0
Аз съм тиха, а ти мълчалив, приличаме си...
мълчиш, дума не обелваш, 
с приятелите си говориш, с мен не. 
Това някакъв знак ли е...
гледам те и пак не мога да разбера 
дали си поредното момче, 
или си някакъв мираж.
 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??