1.10.2008 г., 15:35 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
443 0 3
Паднало листо.
Зимата къде ще се крепи
паячната къща?

+   +  +
Задушница.
За душата на дървото
жълти листа  горят.

+   +   +
Листа на перваза.
По тях не прочитам
за "жълтите" случки през лятото.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??