28.11.2009 г., 17:38 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
495 0 6

Зора, изгряваща

звезда,

огън – изпълзя,

запали пожар

велик – но какво е

това...

Холограма

на човек – фараон, 

слънце и луна

звезда...

Къде?...

Живот минал,

отминали епохи,

радост – гълчава,

росна поляна,

езеро синей – цвете,

ликува живот...

 

27.11.09г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??