26.05.2013 г., 20:03 ч.  

*** 

  Поезия
385 0 0

            ***

 

И нека те няма,

но бъдеш до мен...

И нека си идеш...

Ти пак ще си в мен!

Дори да ми липсваш,

ще затворя очи...

и аз пак ще те имам,

защото ти 

ще си Мойте Мечти!

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??