26 мая 2013 г., 20:03  

*** 

  Поэзия
391 0 0

            ***

 

И нека те няма,

но бъдеш до мен...

И нека си идеш...

Ти пак ще си в мен!

Дори да ми липсваш,

ще затворя очи...

и аз пак ще те имам,

защото ти 

ще си Мойте Мечти!

© Камелия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??