13.12.2011 г., 12:55 ч.

* * * 

  Поезия » Оди и поеми
361 1 1
Ний не сме роби във окови!
Ний не сме във ада нови!
Вече го видяхме и сме силни,
пред вас сме ний безмилни.

С лъвските сърца крещиме,
на Майката Родина се клониме.
Всеки лъв е, никой няма име.
За родната любов ний ще победиме.

© Ра Л Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесвам националистическите произведения! Браво като за първо произведение!
Предложения
: ??:??