8.12.2017 г., 21:37 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
290 0 2

Обичам мълчаливите мъже,
които със очите си показват
къде греша от моето сърце
и блестят, когато ме наказват.

Обичам мълчаливите мъже,
които със ръцете си обличат
живота ми с любимото лице.
Душата ми до кръв събличат.

Обичам мълчаливите мъже.
От думи любовта ми бяга,
когато ме целуват тез ръце,
обичам, просто друго няма.

© Теодорина Аначкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??