23.04.2020 г., 15:52 ч.  

*** 

  Поезия » Бели стихове
955 0 0

Понякога небето се разтваря

и е ниско.

Докосваш облаците със ръка.

Понякога е мрачно и далечно

като плач и мъгла.

25.03.20

© Милена Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??