Apr 23, 2020, 3:52 PM  

*** 

  Poetry » White poetry
966 0 0

Понякога небето се разтваря

и е ниско.

Докосваш облаците със ръка.

Понякога е мрачно и далечно

като плач и мъгла.

25.03.20

© Милена Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??