28.10.2009 г., 19:57 ч.

1. 2. 3. 4... 

  Поезия
511 0 4

1. 2. 3. 4...

 

Бях се притеснила как да кажа

За онзи другия да спомена

Но исках да го знаеш да не крия

Че трепка нещо в моята душа

 

Не знам какво е нищо не залагам

Не знам какъв е може да греша

Не знам до колко мога да повярвам

Не зная нищо нито до кога

 

Но бях се притеснила как да кажа

За онзи другия да спомена

Не исках да те губя да избягаш

Не исках да остана пак сама

 

Не знаех как го би понесъл...

 

Дали ще свърши нашия роман

Или ще си съгласен да сме трима

А днес научих че си се венчал

И вече ний сме четирима

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??