9.10.2018 г., 1:44 ч.

10 минути любов 

  Поезия » Любовна
617 3 7

Добър вечер! Пак съм аз!

Няма  да те притеснявам.

Само да попитам как си,

после бързо ще затварям.

Мина месец, похвали се,

какво се случва около теб?

Как е в работата, разкажи ми,

добре ли мина твоят ден?

При мен е същото. Добре съм.

Няма ново за разказване.

Все тъй, умислена по тебе,

имам си неща за доизказване.

Стана късно, до след месец!

Няма повече да се увличам.

 

"Може би тогава ще ти кажа

колко много те...обичам."

© Християна Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??