Късно е, късно е. Вятърът вее.
Мракът приижда, хлад занемее.
Пусти са улиците, пуст е градът,
няма го лятото - няма листа.
Губим се в сенките, сиво е вън.
Губим душите си - няма мечти.
Само мъглата ни поглъща сега
и ни напява за есента...
© Ели Всички права запазени
браво!