Aug 27, 2008, 1:21 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
532 0 4

Късно е, късно е. Вятърът вее.

Мракът приижда, хлад занемее.

Пусти са улиците, пуст е градът,

няма го лятото - няма листа.

Губим се в сенките, сиво е вън.

Губим душите си - няма мечти.

Само мъглата ни поглъща сега

и ни напява за есента...

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??