3.05.2013 г., 11:03 ч.  

13-и 

  Поезия
838 0 2

                         13-и

 

 

Тринайсет се смята за лошо число

според вярвания на мнозина.

Тринайсти ни събра в едно –

мен и другата ми половина.

 

Тринайсти се свързва с ФАТАЛЕН,

така гласели легенди, поверия...

Тринайсти – празник скъп и безценен... сакрален,

символ на приятелство, обич, доверие...!

 

Тринайсет носело, казват, нещастие –

дали е вярно, кой ли пък знае?

Тринайсет пъти ти давам съгласие

да правиш с мен, каквото желаеш...

 

На тринайсти случвали се неприятности,

тринайсти ден е странен и мистичен,

но в теория с хиляда вероятности

едно е сигурно – че те обичам!

 

На тринайсти ни съветват да внимаваме,

да държим очите си отворени.

На тринайсти с теб си обещаваме

още милиард красиви спомени...!

 

 

 

© Калински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??