21.08.2005 г., 22:49 ч.

1311719914 

  Поезия
904 0 3
Поредна вечер, в познато заведение -
на масата разливат се шеги и смях.
Без задръжки, с драстично поведение -
минават неусетно час след час.

Познато чувство на болка жестока
връхлита моето съзнание
и сякаш застанала пред бездна дълбока -
загубвам самообладание.

Кошмар реален, на съседна маса ти -
неизплакана, моя, горчива сълза
... и как... нима не ме нарани,
та ти прегръщаш  друга жена...

Говорят ми, не чувам звук дори...
Главата ми - хаос от мисли,
а в твоите... (не)познати очи -
намирам толкова истини...

Тежка е раздялата със любовта,
но е тъй необходима.
Tя преоткрива твоята душа
към друг път, с нова сила.

Щастлива съм - разбрах едва сега!!!




На marmy

© Слънчево момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря много това ми е едно от любимите
  • Това е най-хубавото стихотворение от всички, които прочетох днес! Пздравления! Убедена съм, че и другите ти също ще ми харесат и сега ще ги прочета. Много добро просто!
  • Добре е, че си узнала истината, но е жалко,че е по такъв начин
Предложения
: ??:??