19.07.2010 г., 9:41 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
438 0 0

Има ли нещо, което те спира да намериш  твоята любов?

Има ли нещо, което те спира, за да преоткриеш своята мечта?

Може би вече е късно да се скиташ нощем сама!

Може би ти трябва приятния полъх на чувство, което не си опознала засега.

Ето,  виж кой е подходящия за теб,

но ще отвориш ли сърцето си за него, или

това е поредното заблуждение, чакащо нетърпеливо твоето потвърждение.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??