6.02.2010 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия
566 0 2

Не ми се пише..

Живее ми се!

Не търся съжаление -

Искам опора.

Не моля за разбиране -

Получавам достатъчно.

Не търся себе си -

Губя се.

Не страдам -

Самоунищожавам се.


Плача ли ?

Често. Безсилна съм пред необятното,

Не бих повярвала в него, тичам към непонятното.

Съжалявам ли?

Понякога. Нощите вече трудно сама понасям.

Разбирам ли ?

Не мога. Или не искам? А може би няма начин.. Търся начин да се скрия.

Търся ли ?

Намирам. (А дали ме търсят?) Сякаш всичко е толкова просто.

Страдам ли?

Хронично е.

А вечер оставам сама... и мислите тръгват в различна посока.

© Чар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??