22.08.2009 г., 23:44 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
893 0 8

Искам да се родя циганка

и да танцувам фламенко,

за да ме искаш...

Пламенно!

Искам да се превърна в китара,

да скъсам струните,

за да заплача в ръцете ти...

Неутешимо!

Искам да се превърна в нощ,

да съм топла и девствена,

за да те любя...

Огнено!

Искам да стана вещица,

да ти направя магия,

за да се влюбиш...

Безпаметно!

Искам да стана вино -

горчиво и тежко,

за да ме пиеш жадно...

На екс!

Болка искам да стана,

страшна и безнадеждна,

за да не ти давам покой...

Никога!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??