Искам да се родя циганка
и да танцувам фламенко,
за да ме искаш...
Пламенно!
Искам да се превърна в китара,
да скъсам струните,
за да заплача в ръцете ти...
Неутешимо!
Искам да се превърна в нощ,
да съм топла и девствена,
за да те любя...
Огнено!
Искам да стана вещица,
да ти направя магия,
за да се влюбиш...
Безпаметно!
Искам да стана вино -
горчиво и тежко,
за да ме пиеш жадно...
На екс!
Болка искам да стана,
страшна и безнадеждна,
за да не ти давам покой...
Никога!
© Зорница Петровска All rights reserved.
Поздрави!