18.07.2017 г., 10:20 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
663 1 6

40

Няма малки жестове на доброта,

защото в нея силата е и властта

да ни възражда и да ни променя –

тази нежна дъщеря на любовта!

 

 41

Аз съм целият смисъл. Аз съм Божият път!

Зарад мене значимост придобива светът.

Аз съм всъщност на Бога най-чудесният замисъл –

сътворен съм да бъде Той Разум и Плът.

 

42

Във своя път житейски аз открих –

огромна сила обладава всеки стих,

когато зареден е с много обич.

Затуй с безкористна любов творих.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??