12.11.2008 г., 21:50 ч.

* * * 

  Поезия
493 0 1

Звездите ярки бавно избледняха,

зачезват като капчици роса,

красиво и безмълвно те изтляха

и се загубиха във твоята коса.

Далеч на изток хоризонта

безкрайно нежно очерта

прекрасна лента от позлата,

целувка страстна на зората

със утринната тишина.

Усещам с цялото си тяло

на дивния простор покоя,

попивам жадно и с наслада

на твоята любов пороя.

Потокът буен на страстта ни

дали във времето ще стихне,

дали ще ни запази двама,

тъй както вечността открихме?

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Великолепен стих,чудесна картина на природа
    вхармония с чувствата!Поздрав!
Предложения
: ??:??