15.02.2024 г., 8:55 ч.

14 февруари 

  Поезия » Хумористична
111 0 0

Трифон или Валентин-

пияни сме си до един.

Която и да е традиция

разваля нашата кондиция.

 

Да има повод да се пие-

във кръвта това си ни е.

Как ще да празникът се казва,

със махмурлукът ни наказва.

 

Най-доволни са жените-

за тях ний харчим си парите.

Е, те към Валентин залитат,

нашите чувства да изпитат.

 

На Трифон ние си залагаме.

Естествено-не се излагаме!

Обаче, падаме във клетката...

Въобще не ни излиза сметката!

 

Макар, че със ръце ще пляскаме

я днеска яко се натряскаме!

Тоз мухабет ще издържим.

Със шефа утре ще поспим.

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??