19.09.2010 г., 17:15 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
704 0 2

 

 

- Дар ми подари! -

помолих силно Бога.

Даде ми тъга.

 

 

© Светла Славчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??