17.03.2012 г., 11:11 ч.

* * * 

  Поезия
684 0 0

 

 

Ела, убий ме с усмивка, 

пронижи ме с зелени очи. 

Целувка една подари ми.

Че ме обичаш, сега излъжи,

 

за да мога очи да затворя,

в съня си пак да те видя.

Че липсваш безмълвно и вехна,

а искам светло да бъде...

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??