5.02.2007 г., 15:11 ч.

+18 

  Поезия
896 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Копнея за топлината на тялото ти
и меките вълшебни устни,
за свенливо мокро коте
и гърди блажено вкусни!

Копнея за ръцете ти
и бляскавия поглед,
за тръпката, разливаща се
при далеч не семплия ти оглед!

Копнея за онзи миг на върховна наслада,
желая те както жаден глътка лимонада!

Искам те гола и ненаситна
върху зебрените ни чаршафи,
да рисуваш палави думи с нежността на гласа си!

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??